Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
18 Kasım, 2023 12:41 tarihinde yayınlandı
0

Nedim Yılmaz Karabük Belediye Başkanlığına Aday Adaylık Başvurusu Yapacak

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi siyasi partilerde i belediye başkan aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. AK Parti’de 22 Kasım günü sona erecek olan başvurular öncesi  Karabük kamuoyunun yakında tanıdığı İnşaat Mühendisi Nedim Yılmaz’da 21 Kasım Salı günü saat 14.30’da AK Parti İl Başkanlığında Karabük Belediye  Başkan Aday adaylığı için başvurusu yapacak.

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer Döneminde belediye meclis üyesi ve belediye başkan yardımcılığı görevi de yapan İnşaat Mühendisi Nedim Yılmaz aday adaylığı başvurusu öncesi yaptığı açıklamada “ 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Karabük Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı 21 Kasım Salı günü saat 14.30’da AK Parti İl Başkanlığında yapacağım.  Sizlerin hayır dualarını bekliyorum” dedi. (Yusuf Korkmaz)

yilmaz 1 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin