Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, polis memur Şehit Ali Can Öztürk ve tüm şehitler için taziye mesajı yayınladı.
MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur yayınladığı taziye mesajında “Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan hain saldırılar sonucu bir çok asker ve polisimiz şehit olurken, millet olarak bu acılar bizleri derinden üzmüştür.Türkiye Cumhuriyeti hain terör örgütünün amacına ulaşmasına asla izin vermeyecektir. Dualarımız, vatan için canlarını ortaya koyan kahraman polis ve askerlerimizle beraberdir. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu Kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır. Dün Şırnak’ta meydana gelen hain saldırı sonrası şehit olan Karabüklü polis kardeşimiz Ali Can Öztürk kardeşimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehit ailelerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz” dedi.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
MÜSİAD’tan Taziye Mesajı
0
0
Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.
Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.


