Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2018 12:40 tarihinde yayınlandı
0

MÜSİAD Başkanı Nur: “Milletimizin başı sağ olsun” 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Afrin Zeytin Dalı Harekatının 42. gününde yaşanan çatışma sonucu şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Ahmet Nur, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatında yaşanan çatışma sonucu şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayımladı.
Nur, 42 gündür kararlılıkla devam eden operasyon için “Türkiye Cumhuriyeti sınır güvenliğini, birlik ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla başlattığı harekatın 43’üncü gününde de müdahalesine devam etmektedir. Mehmetçiğimiz, gizli tünelleri kullanarak sızmaya çalışan ve ağır silahlarla saldırarak 8 yiğidimizi şehit eden hain terör örgütü mensuplarına en ağır şekilde karşılık vermiştir. Afrin’in huzur ve güven ortamına yeniden kavuşması için mücadele eden, ülkemizin bekası için canını ortaya koyan her bir askerimize şükranlarımı sunuyorum. Çatışmada şehadet şerbetini içen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan asker, polis ve korucularımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah sınır ötesinde hain terör örgütleri ile savaşan askerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin