Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Mart, 2023 21:08 tarihinde yayınlandı
0

Murat Orhan MHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Eski Kaptan Şirketler Grubu Karabük Müdürü ve iş insanı Murat Orhan, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için MHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yapan Orhan, hayırlı olması temennisinde bulundu. Orhan, “14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri Aday Adaylığımızı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize resmi olarak yapmış bulunmaktayım. Geçtiğimiz bu zor süreçte ülkemiz ve Karabük’ümüz sorunlarını çözmek için bu yola çıktım. Hayırlara vesile olmasını diler Karabük halkının desteklerini beklerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru labsis ile laboratuvar surecleri dijital ortamda yonetilecek wkZJeuB1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ LABSİS ile laboratuvar süreçleri dijital ortamda yönetilecek

Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından laboratuvar süreçlerinin daha etkin ve sürdürülebilir bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla yerli laboratuvar bilgi sistemi geliştirildi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) dijitalleşme çalışmaları kapsamında eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme altyapısını güncelleyerek güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda laboratuvar süreçlerinin daha etkin, şeffaf ve sürdürülebilir şekilde yönetilmesi amacıyla BARÜ LABSİS (Laboratuvar Bilgi Sistemi) hayata geçirildi. BARÜ Dijital Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde geliştirilen LABSİS; analiz talebi, numune yönetimi, randevu işlemleri, finansal süreçler, faturalandırma, sonuç raporlama ve cihaz yönetimi gibi süreçlerin tek merkezden dijital olarak yönetilmesini sağlıyor.

BARÜ personelinin öz kaynaklarıyla geliştirdiği LABSİS’in kamu kaynaklarının etkin kullanımına katkı sağlaması, üniversiteler arası iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmesi hedefleniyor. Teknolojik altyapısını çağın gerekleri doğrultusunda yenileyen BARÜ, uygulamayı talep eden üniversitelerin kullanımına ücretsiz olarak sunacak.

Dijitalleşmenin yükseköğretim kurumları için önem taşıdığını belirten BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, laboratuvar süreçlerini daha verimli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturan BARÜ LABSİS’in geliştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

BARÜ LABSİS hakkında detaylı bilgiye http://labsis.bartin.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin