Muhtarlar hizmet için maaş promosyonlarının yarısını bağışladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Muhtarlar hizmet için maaş promosyonlarının yarısını bağışladı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde, muhtarlar 37 bin 100 TL’lik maaş promosyonlarının yarısını, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne bağışladı.

Kastamonu’nun Daday ilçesinde muhtarlar, hesaplarına yatan 37 bin 100 TL’lik maaş promosyonlarının yüzde 50’lik kısmını Daday Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğine bağışladı. Kaymakam Yasin Cevizci, düzenlenen Haziran ayı “muhtarlar toplantısı”nda verdikleri destek için muhtarlara teşekkür etti. Toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Cevizci, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Öte yandan, Kaymakam Yasin Cevizci, cenaze ve mevlit merasimlerinde görevlendirilen din görevlilerine vatandaşların ücret vermemeleri hususunda muhtarlara bilgi verdi. Kaymakam Cevizci, muhtarlardan konu ile ilgili vatandaşları da bilgilendirmesini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak kp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak yağış sonrası dereler taştı

Karabük’te dün geceden beri etkili olan ve metrekareye düşen 20 kilogram yağış sonrası bazı dereler taşarken, belediye ekipleri kanallarda temizlik çalışması yaptı.

Yağışların etkili olduğu ve hafta sonuna kadar belli aralıklar devam etmesi beklenen sağanak yağış sonrası Arıcak deresi Soğuksu Mahallesi mevkiinde devam eden yeni kanal çalışması nedeniyle taştı. Taşan dere yatağının suları İlkokul bahçesine dolarken, bölgedeki iş makineleri de kanal ağzında bulunan boruların tıkanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekipleri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan geçerek Filyos Irmağına bağlanan kanalın ağzında temizlik çalışması yaparak tıkanmasını önlemeye çalıştı.
Meteoroloji bölge genelinde hafta sonuna kadar sağanak yağış olarak devam edeceği uyarısında bulunarak vatandaşların muhtemel su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Kent genelinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur sonrası Safranbolu ilçesinde metrekareye 24 kilogram, Yenice ilçesine ise 31 kilogram yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin