Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2023 15:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Muhtar adayı, pamuk şeker ve balon dağıtarak öğrencileri mutlu etti

Karabük’te bir muhtar adayı yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilere pamuk şeker ile balon dağıtımı yaptı. Karabük Belediyesi'nde çalışan ve 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi'nden muhtar adayı olan Buğra Dereli, 2023-2024 eğitim öğretim yılında çocuklar için etkinlik düzenledi. Dereli, Ömer Lütfi Özaytaç İlköğretim Okulu'nun yanındaki parkta kurdurduğu tezgahta öğrencilere pamuk şeker ve balon dağıtarak, çocukların yüzlerini boyattırdı. Gazetecilere konuşan Buğra Dereli, 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında çocuklar için bir şey yapmak istediğini ve bunu da pamuk şeker ve balon dağıtarak yapmaya karar verdiğini söyledi. Çocukların mutluluğunun kendi mutluluğu olduğunu ifade eden Dereli, çocuklar için farklı etkinliklerde yapacağını aktardı. Dereli, pamuk şeker ve balon dağıtımı ile yüz boyama etkinliğinin hem aileleri hem de öğrencileri sevindirdiğini kaydetti. (İHA)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin