Muhtar adayı, pamuk şeker ve balon dağıtarak öğrencileri mutlu etti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2023 15:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Muhtar adayı, pamuk şeker ve balon dağıtarak öğrencileri mutlu etti

Karabük’te bir muhtar adayı yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilere pamuk şeker ile balon dağıtımı yaptı.
Karabük Belediyesi’nde çalışan ve 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nden muhtar adayı olan Buğra Dereli, 2023-2024 eğitim öğretim yılında çocuklar için etkinlik düzenledi. Dereli, Ömer Lütfi Özaytaç İlköğretim Okulu’nun yanındaki parkta kurdurduğu tezgahta öğrencilere pamuk şeker ve balon dağıtarak, çocukların yüzlerini boyattırdı. Gazetecilere konuşan Buğra Dereli, 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında çocuklar için bir şey yapmak istediğini ve bunu da pamuk şeker ve balon dağıtarak yapmaya karar verdiğini söyledi.
Çocukların mutluluğunun kendi mutluluğu olduğunu ifade eden Dereli, çocuklar için farklı etkinliklerde yapacağını aktardı. Dereli, pamuk şeker ve balon dağıtımı ile yüz boyama etkinliğinin hem aileleri hem de öğrencileri sevindirdiğini kaydetti. (İHA)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin