Reklam
Reklam
g123 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Eylül, 2025 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Müftü Erhun’dan Kur’an  Kurslarına Ziyaret

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun ve İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu, 5000 Evler Ulu Cami, Merkez, Çamlık ve Fatih Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Kur’an kurslarındaki sınıfları gezen Müftü Erhun, Müftü Yardımcısı Yumlu’dan yapılan faaliyetler ve işlenen dersler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim eğitiminin önemi üzerinde duruldu. Müftü Erhun, kurslarda görev yapan öğreticilerin özverili çalışmalarını takdir ederek, onlara desteklerinin devam edeceğini belirtti. Kurs Öğreticileri ise İl Müftüsü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, öğrenciler adına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin