Karabük’ün Safranbolu ilçesinde motosiklet şoförlerinin tek teker üzerinde yaptıkları tehlikeli seyahat cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, Esentepe Mahallesi İncekaya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, genç şoförler motosikletleriyle tek teker üzerinde ilerleyerek hem kendi canlarını hem de etraftaki vatandaşların güvenliğini tehlikeye attı. Motosikletlilerin gürültü yaparak da mahalle sakinlerini rahatsız ettikleri görüldü. O anları cep telefonları ile kayıt altına alan mahalle sakinlerinin gerekli önlemin alınması talebinde bulunduğu öğrenildi.


Motosikletlilerin tek tekerle tehlikeli yolculukları kamerada
Su samurlarının deredeki oyunu kamerada
DÜZCE (İHA) – Düzce’de Asar Deresi’nde oyun oynayan iki su samuru, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Şehir merkezindeki 23 Nisan Parkı mevkisinden geçen Asar Deresi’nde hareket eden su samurları ilgi odağı oldu. Dere içerisindeki taşların üzerine çıkan ve akıntılı suya rağmen doyasıya oyun oynayan su samurları, çevredeki vatandaşların kamerasıyla kayıt altına alındı. Bir süre sonra akıntılı suda gözden kaybolan su samurlarını derenin kenarından ilgiyle izleyen vatandaşlardan Mustafa Kurnaz, doğal yaşamın bu önemli türlerini şehir merkezinde görmenin keyifli olduğunu dile getirdi. Kurnaz, “Düzceliyim, İstanbul’da doğdum büyüdüm. Su samurları Düzce’de aslında Efteni Gölü’nde yaşarlar ama Melen Çayı’ndan şehir merkezindeki derelere de geliyorlar. İzlemesi çok keyifli. İnsanlarla barışık hayvanlar. Zarar vermedikçe insanlara zararları olmaz” ifadelerini kullandı.

