karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Motosiklet 7 yaşındaki çocuğa böyle çarptı

Trabzon’un Yomra ilçesinde bir motosiklet sürücüsünün küçük çocuğa çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Yomra ilçesinin Gürsel mahallesi Müze mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken yola çıkan Ömer Ali Öztürk’e (7) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan küçük çocuk, hastaneye kaldırıldı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Öztürk tedavisinin ardından taburcu edildi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, kazanın gerçekleştiği bölgede hız kesici engellerin olmaması nedeniyle Öztürk ailesi tepki gösterdi.

"Bu yolda 4 kez çocuklara araba çarptı"
Hız kesici engelin olmadığı yolda 4. kez bir çocuğa aracın çarptığını belirten Ömer Ali Öztürk’ün annesi Zeynep Öztürk, “Biz bu yol için daha önceden hız kesici engeller talebinde bulunmuştuk. Bu yolda 4 kez çocuklara araba çarptı. Burada bir canın gitmesi mi lazım. Bizi dikkate almalarını istiyoruz. Gereken her yere müracaat ettik. Kimse bizimle ilgilenmedi. Bir can kaybının yaşanmaması için yetkililerden hız kesici engel yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin