Miniklerden Başkan Çetinkaya’ya Sevgi Seli - Karabük Haber Postası
minikler
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Nisan, 2026 10:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Miniklerden Başkan Çetinkaya’ya Sevgi Seli

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında miniklerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Çetinkaya’ya öğrenciler büyük bir coşkuyla sevgi gösterisinde bulundu.

Öğrencilerle soru-cevap şeklinde samimi bir sohbet gerçekleştiren Çetinkaya, çocukların merak ettiği soruları yanıtladı. Sohbet sırasında kendi hayatından kesitler de paylaşan Çetinkaya, “Bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük, bu şehre hizmetkâr olduk. Bunun gururunu yaşıyoruz. Belediye başkanlığına aday olduğumda ilk desteği annemden ve eşimden aldım. Annelerimiz başımızın tacı, her zaman yanımızdalar. Annelerimizi çok seveceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’nın sözleri öğrenciler tarafından sık sık “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla kesildi. Ziyaret boyunca neşeli ve sıcak anlar yaşanırken, çocukların ilgisi dikkat çekti.

Çocukların taleplerini de dinleyen Çetinkaya, futbol sahası isteğine olumlu yanıt vererek en kısa sürede sahanın yapılacağı müjdesini verdi. 5000 Evler’de hizmete giren Sosyal Tesis ve Has Bahçe örneğini hatırlatan Çetinkaya, yeni tema parkların da hayata geçirileceğini belirterek, bu alanların çocukların okul sonrası güvenle vakit geçirebileceği sosyal alanlar olacağını ifade etti.

Ziyaret kapsamında okul yönetimi ve öğretmenlerle de görüşen Çetinkaya, eğitim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 1 mayis coskusu feXBR6VB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 1 Mayıs Coşkusu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şubesi, Belediye-İş Sendikası ve Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği öncülüğünde gerçekleştirilen programa çok sayıda kişi katıldı.

Kutlamalara Selüloz-İş ve Belediye-İş Sendikası üyesi işçiler, Eğitim Sen ve SES üyelerinin yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiler Girgin Başoğlu, CHP Zonguldak 23. ve 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Türkiye İşçi Emeklileri Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Köy Koop Başkanı Bayram Cura, Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, ADD Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik ile belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan programda konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, 1 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda emek, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti. Akyol, konuşmasında işçi hakları, ifade özgürlüğü, adalet ve sosyal eşitlik konularına dikkat çekerek, insanca yaşam, güvenceli iş, örgütlenme özgürlüğü ve demokratik bir gelecek taleplerini dile getirdi.

Etkinlikte söz alan Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok ise 1 Mayıs’ın emeğin, alın terinin ve dayanışmanın günü olduğunu vurgulayarak, işçilerin hak mücadelesinin önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından katılımcılar marşlar ve sloganlar eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs’ı kutladı. Program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin