Milletvekilleri Ünal ve Güneş'ten, Özçelik-İş'e Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ekim, 2022 02:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekilleri Ünal ve Güneş’ten, Özçelik-İş’e Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabüklü Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç’ı, Genel Başkan Yardımcıları Şerafattin Koç ve Bayram Altun’u ziyaret etti.

Ziyarette, Karabük özelindeki konulardan ülke gündemine çalışma hayatından sendikal yaşama kadar birçok başlıkta görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Değirmenci, “Karabük’ün ve emekçilerinin sendikamız açısından önemi ortadadır. Onların huzur ve mutluluğu bizler için herşeyden önce gelmektedir. Karabük’ün ve emekçilerinin sorunlarına çözüm bulmak en öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle siz değerli vekillerimizle işbirliği ve iletişim halinde olmak bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük önem taşımaktadır” dedi.

Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ise, Özçelik-İş’in Karabük’teki huzur ve barışa sunduğu katkıların değerli olduğunu belirterek, çalışanlar için birlikte çalışmanın önemine dikkat çektiler. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin