Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2022 14:05 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekilleri Ünal ve Güneş’ten Köy Ziyaretleri

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Meclisin tatile girmesi ile birlikte saha çalışmalarına hız verdiler.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş AK Parti teşkilatı ile birlikte  Ovacık ve Eflani’de bulunan köylere bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini  dinlediler.

Ünal ve Güneş yaptıkları açıklamada; “Teşkilat mensuplarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ederek, taleplerini ve beklentilerini yerinde dinliyoruz.

TBMM’nin tatile girmesi vesilesi ile ilimizde ve ilçelerimizde ziyaret programlarımızı artırarak vatandaşlarımız ile buluşup, daha çok hemhal olma gayretindeyiz.

Bu anlamda Cumhur Ünal  Eflani ilçemize bağlı Gelicek köyü, Bostancı Köyü, Demirli Köyü, Demirli Köyü İncüvez Mahallesi, Başiğdir Köyü ve Tabaklar Mahallesi’ni ve  Niyazi Güneş Ovacık ilçemize bağlı Başboyunduruk Köyü, Beydili Köyü, Boduroğlu Köyü, Bölükören Köyü, Dökecek Köyü, Dudaş Köyü, Sofuoğlu Köyü ve Yürekören Köyümüzü teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret ederek, köylerimizde yapılan çalışmaları, köylerimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını muhtarlarımız ve köylülerimizden tarafından dinleyip çözümü noktasında notlarımızı alarak ilgili yerler ile görüşmeler sağladık. Programlarımız il merkezimiz, ilçelerimiz ve köy ziyaretlerimiz ile devam edecektir.

Bizleri bağrına basan kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi alaka ve sıcak sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”  dediler.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin