CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Eflani ilçesinde ziyaret ve temaslarla dolu yoğun bir gün geçirdi.
Karabük Milletvekili Cevdet Akay, CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar ve Eflani İlçe Başkanı Sadık Yalçın ile birlikte Eflani’de esnaf, pazar, STK ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.
“Milletvekili Akay Eflanililere Kulak Verdi”
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İl Başkanı Vedat Yaşar ile birlikte Eflani ilçesine gelen CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Eflani İlçe Başkanlığında parti üyeleriyle bir araya geldikten sonra, yoğun bir tempoyla bir takım ziyaretlerde bulundu.
Eflani ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP’li Akay, “Baba ocağı, CHP Eflani İlçe Başkanlığımızda partililerimizle bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk, ardından da Camiş Madencilik Eflani Kuvars Kumu Hazırlama Tesisi’nde Karabük Maden İşletme Müdürü Sadık Hacıoğlu’nu, Eflani Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karadeniz’i ziyaret ettik. Ayrıca, Merkez Mahallesi esnafını ve pazartesi pazarını ziyaret ederek esnafımızla ve alışveriş yapan hemşehrilerimizle sohbet ettik, dertlerine kulak verdik. Çok çalışacağız. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Vatandaşlarımız artan fiyatlardan şikayetçi, esnafımız ise azalan işlerinden ve artan maliyetlerinden şikayetçiler. İlk seçimde iktidar olacak, vatandaşlarımızı dertlerinden kurtaracağız. İktidara bir kez de Eflani’den çağrıda bulunuyoruz: geçim yoksa seçim var. Geçinemeyen vatandaşımız sandık istiyor, sorunlarını görmekten kaçtığınız vatandaşın sesine kulak verin!” dedi.


Milletvekili Akay’dan Eflani çıkarması
İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü
Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.
Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.
Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu
Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

