Mehmet Aytekin Başkan adayı olmayacağını açıkladı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2018 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Mehmet Aytekin Başkan adayı olmayacağını açıkladı 

Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı.
Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, olağanüstü kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Karabükspor’un ligde olduğu durum, Altınordu karşısında alınan beraberlik ve transfer edilen oyuncuların lisansların çıkmaması üzerine aldıkları kongre kararının Karabükspor’da çok yoğun günler geçmesine neden olduğunu belirten Aytekin, “Geçtiğimiz üç haftada bizim ayarımızda takım yok. Bizim ayarımızda takım yok derken, yeni kurduğumuz oyuncularla mukayese ediyorum. İnanın üçte üç yapmıştık. İnşallah bugün yarın transfer açılır. Şu takımı sahada izleme onuruna, gururuna ben ve yönetim, Karabük halkı olarak gurur duyacağımız maçlar izleriz. Artık tribünleri dolduracak bir takımımız var, eski güzel günlerimize döneriz diye düşünüyorum” dedi.
“BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM, LİSTE DE YAPMADIM”
Aytekin, kongre kararı aldıklarını ve bu kararı hemen hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bayramdaki protokol görüşmelerinin ardından hemen hayata geçirip kulübün önünü açalım dedik. Vakit kaybetme lüksümüz yok, yarınki kongre ile başkanımızı bulalım.Buradan sizin huzurlarınızda söylüyorum; ‘Ben başkan adayı değilim, liste yapmadım, yapmayacağım’. Bana 100 milyon da verseniz bu kulübe başkan olmayacağım. Kongrede aday değilim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsundaki barajlarin doluluk oranlari belli oldu wh8TS8EU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’daki barajların doluluk oranları belli oldu

Samsun’da içme suyu, tarımsal sulama ve enerji üretimi açısından önem taşıyan barajların doluluk oranları belli oldu. Veriler, bazı barajlarda tam kapasiteye ulaşılırken, bazı önemli su kaynaklarında ise dikkat çeken düşüşler yaşandığını ortaya koydu.

Devlet Su İşleri (DSİ) verilerine göre, bazı barajlarda yüksek doluluk dikkat çekerken bazı barajlarda su seviyesi düşük kaldığı görüldü. Verilere göre en yüksek doluluk oranı yüzde 100 ile Çakmak Barajı’nda ölçüldü. Samsun’un içme suyunu sağlayan Çakmak Barajı’nı, yüzde 97,9 doluluk oranıyla Duruçay Barajı ve yüzde 95,5 ile Dereköy Barajı takip etti.

Türkiye’nin en önemli barajlarından Kızılırmak Nehri üzerindeki Altınkaya Barajı’nda doluluk oranı yüzde 29,8’de kaldı. Yeşilırmak Nehri üzerinde bulunan Hasan Uğurlu Barajı’nda doluluk oranı yüzde 48,5, Suat Uğurlu Barajı’nda ise yüzde 45,8 olarak ölçüldü.

Orta seviyede doluluk oranına sahip barajlar arasında yüzde 68,9 ile Derbent Barajı, yüzde 71,6 ile Vezirköprü Barajı ve yüzde 83,6 ile 19 Mayıs Barajı yer aldı.

Kar yağışı Ladik Gölü’nü canlandırdı

Kış aylarında etkili olan kar yağışı Ladik Gölü’ne olumlu yansıdı. Göldeki doluluk oranı yüzde 64,3’e yükselirken, geçen yıl aynı dönemde bu oranın yüzde 37 seviyesinde olduğu belirtildi. Derinöz Barajı ise yüzde 35,5 doluluk oranıyla düşük seviyedeki rezervuarlar arasında yer aldı.

Uzmanlar, önümüzdeki süreçte yağış rejiminin baraj doluluk oranları üzerinde belirleyici olacağını vurgulayarak, suyun tasarruflu kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin