Reklam
Reklam
mehmet altiparmak cok kotu bir hakem performansi vardi a53nIK7a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Mehmet Altıparmak: “Çok kötü bir hakem performansı vardı”

Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak, Çorum FK maçının akabinde, “Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Alışılmış bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı” dedi.

Trendyol 1. Lig’in birinci haftasında Amed Sportif Faliyetler, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Maça istedikleri başladıklarını, lakin gol bulamadıklarını belirten Altıparmak, hakemin performansını beğenmediğini lisana getirdi.

Gol konumlarını değerlendiremediklerini lisana getiren Altıparmak, “Maçın birinci 20 dakikasında hem istediğimiz oyunu oynadık hem istediğimiz gerileri yaptık. Tahminen golü atmış olsaydık bundan çok farklı şeyler de olabilirdi. Dönemin birinci maçı olması, deplasmanda ligde şampiyonluğa oynayan rakibimize karşı aslında istediğimiz şeyleri yaptık. Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Natürel bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı. Bizim ismimize çok berbat hakem performansı vardı. Çorum FK için âlâ oldu, zira bütün kararlarını onların lehine verdi. Lakin bu bir mazeret değil. Girdiğiniz vakit atacaksınız. Çorum FK girdiği durumları kıymetlendirdi. Bizim kırmızı kart gören oyuncumuzun yaptığı durumun birebirini Eze beş sefer yaptı, rakipten birçok kişi yaptı. Fakat ne yazık ki onlara gereken cezai muidiler uygulanmadı. Çok makûs bir hakem performansı vardı. Dönemin birinci maçı mağlup olduk. Üzgünüz, gelen taraftarlarımızı galip olarak göndermek istiyorduk lakin ligin ilk maçı. Lig devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Erzurumspor maçına hazırlanacağız. Çorum FK’ya da muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin