Reklam
Reklam
kp
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Ocak, 2026 16:59 tarihinde yayınlandı
0

Medikar Hastanesi Yeni Logosuyla Yoluna Devam Ediyor

Karabük’te sağlık alanında uzun yıllardır hizmet veren Medikar Hastanesi, kurumsal kimliğini yenileyerek yeni logosunu kamuoyuyla paylaştı.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, logonun değiştiği ancak hizmet anlayışının aynı kararlılıkla sürdüğü vurgulandı.

Medikar Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Bu kalbin nerede attığını artık herkes biliyor. Değişen tek şey logomuz. Aynı güven, aynı hizmet, aynı samimiyet…” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Medikar Hastanesi’nin kuruluşundan bu yana hasta memnuniyetini esas alan, güven veren ve etik değerlere bağlı sağlık hizmeti anlayışını sürdürdüğü belirtilerek, yeni logonun bu anlayışın kurumsal bir yansıması olduğu kaydedildi.

Modern tıp teknolojileri, uzman hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanlarıyla Karabük ve çevre illere hizmet vermeye devam eden Medikar Hastanesi, yenilenen kurumsal kimliğiyle birlikte sağlık alanındaki yatırımlarını ve hizmet kalitesini artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni logo ile birlikte Medikar Hastanesi’nin, hasta ve hasta yakınlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiyi daha da güçlendirmeyi amaçladığı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin