Medikar Hastanesi ile Almanya’daki Dernekler Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66cedc9e3dc24 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
28 Ağustos, 2024 11:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Medikar Hastanesi ile Almanya’daki Dernekler Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı

Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KARAKULAK, Almanya Karabük Yeniceliler Derneği Başkanı Yalçın YİRMİBEŞOĞLU ve Almanya’da Yaşayan Bartınlılar Derneği Başkanı Bekir BİRİNCİ hastanemizi ziyaret ettiler. Ziyaret neticesinde, Özel Medikar Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin ile değerli dernek başkanları tarafından, dernek üyelerini kapsayan indirim protokolü imzalanarak Almanya’daki gurbetçilerimiz ile hastanemiz arasında sağlık köprüsü kuruldu.

Karabük Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin, imzalanan indirim sözleşmesinin tüm dernek üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 350 kilo sazan kurtarildi u5qLeHST
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 350 kilo sazan kurtarıldı

Bolu’nun Seben ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, Seben Göleti’ne yasa dışı yollarla atılan ağlara takılan yaklaşık 350 kilogram ağırlığındaki 91 sazan kurtarılarak yeniden suya bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Seben İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, Bolu Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Timi ile koordineli olarak bölgedeki su kaynaklarında kaçak avcılığa yönelik geniş çaplı ağ tarama ve kontrol faaliyeti başlattı. Seben Gölü’nde yapılan titiz denetimler sırasında, suya gizlenmiş halde yasa dışı kaçak ağlar tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından sudan çıkartılan ağların içerisinde, ticari değeri yüksek olan yaklaşık 350 kilogram ağırlığında 91 sazan olduğu belirlendi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen Seben İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ele geçirilen kaçak ağları el koyarak olay yerinde imha etti. Ağlara takılan ve canlı oldukları belirlenen 91 sazan ekipler tarafından özenle kurtarılarak doğal yaşam alanları olan Seben Gölü’ne geri salındı.

Jandarma ve doğa koruma ekiplerinin bölgedeki kaçak avcılıkla mücadelesinin ve denetimlerinin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin