Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ağustos, 2023 12:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transfer Max Gradel, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’ya geldim” dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Gradel, “Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor’dan transfer ettiği Max Gradel, önemli açıklamalarda bulundu. Üç sezon formasını giydiği Sivasspor’dan Gaziantep FK’ya transferi ile ilgili konuşan Gradel, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yaptı.

 

 

 

“Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’ya geldim”

 

Gaziantep FK’ya transfer sürecini anlatan tecrübeli futbolcu, “Son 3 yıldır Sivasspor forması giyiyordum ama bugün burada olduğum için çok mutluyum. Hayatta bazen değişim gerekli olabiliyor. İnsanların yeni meydan okumalara ihtiyacı olabiliyor. Ben de yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’dayım. Burada olduğum için de çok mutluyum” dedi.

 

 

 

“Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı”

 

Sezon öncesi kamp çalışmalarının yorucu ve iyi geçtiğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, “Sezon başı kampının tamamını takımla geçiremedim. Ben kampın son 2 haftasına yetişebildim. Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı. Beraber iyi bir kamp ve çalışma süreci geçirdik” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz”

 

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yapan Gradel, “Ligdeki büyük takımlara karşı oynamak beni heyecanlandırıyor ve daha motive ediyor. Ligin iyi takımlarına karşı oynamayı çok seviyorum. Bu takımlar yeni ve büyük transferle yaptı ama hala adaptasyon sürecini tamamlamadılar. Onlar daha bu süreci tamamlamadan karşılaşmak bizim için bir avantaj olabilir. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlara karşı oynamak bizim için daha iyi olabilir. İnşallah iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

“Deprem nedeniyle zor zamanlar geçiren taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz”

 

Gaziantep FK taraftarlarına da seslenen ve destek çağrısında bulunan tecrübeli futbolcu, “Henüz taraftarlarımızla tanışmadım. Onların geçen yılki deprem felaketi nedeniyle zor zamanlardan geçtiklerini biliyorum. Biz de bu yüzden onları gerçekten mutlu etmek istiyoruz. Onları bir nebze de olsa eğlendirmek istiyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezon başından itibaren stadımızı doldurarak takımımıza destek olurlar” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude dis hekimligi ogrencileri sempozyumda bulustu 6L8JvGHb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de diş hekimliği öğrencileri sempozyumda buluştu

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen öğrenci sempozyumu, akademisyenler ve sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu.

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Diş Hekimliği Kulübü tarafından “Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrenci Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği sempozyumda bilimsel sunumlar ve uygulamalı eğitimler yer aldı. Öğrenci odaklı olarak planlanan etkinlikte mesleki gelişim, bilimsel paylaşım ve uygulama deneyimi ön plana çıktı.

Açılışta konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Tahir Kahraman, sempozyumun öğrencilerin akademik ve mesleki gelişimine katkı sunduğunu belirterek diş hekimliğinin sürekli gelişim gerektiren bir alan olduğuna dikkat çekti.

Sempozyum Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Olcay Özdemir ise organizasyonun öğrencilerin emeğiyle hayata geçirildiğini vurgulayarak etkinliğin yoğun ilgi görmesinin önemli bir gösterge olduğunu ifade etti.

Özdemir, öğrencilerin aktif rolünün üniversitenin öğrenci odaklı yaklaşımını yansıttığını dile getirdi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Taylan Çebi de bu tür bilimsel organizasyonların öğrencilerin mesleki gelişiminde önemli rol oynadığını belirtti.

Program kapsamında Prof. Dr. Mustafa Gündoğar, Uzm. Dt. Gökçe Akbulut, Uzm. Dt. Kuddusi Akbulut ve Uzm. Dt. Murat Dikici tarafından çeşitli başlıklarda sunumlar gerçekleştirildi.

Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Abdullah Çeğe ile Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ünal tarafından uygulamalı eğitimler düzenlendi.

Gün boyu süren sempozyum, katılımcıların bilimsel bilgi ve uygulama becerilerini geliştirmelerine katkı sağlarken, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin