blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

‘Mavi Kadar Güzeliz’ projesinin açılışı yapıldı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin toplumsal yaşama iştirakini desteklemeyi hedefleyen “Mavi Kadar Güzeliz” projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen projenin açılışı Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda yapıldı. Merasime Karabük Valisi Mustafa Yavuz, milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Lideri Elif Köse, Eskipazar Belediye Lideri Serkan Civa ve AK Parti Karabük Vilayet Lideri Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel ihtiyaçlı çocuklar ve aileleri katıldı.
Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda kozmik pahaların yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir biçimde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek “Belediye olarak bu tıp projelere her vakit takviye vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu hoş bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Haziran, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da yaralı yunus karaya vurdu

Bartın’ın Amasra ilçesinde yaralı yunus karaya vurdu.
Amasra ilçesinde bulunan Bozköy Plajı’nda yaralı bir yunus karaya vurdu. Denize girmek için plajda bulunan vatandaşlar tarafından farkedilen yunus, plajdaki cankurtaranlar ve vatandaşlar tarafından plajdan alınarak denize bırakıldı. Yunusun bir mühlet sonra telef olduğu belirlendi. Yunusun nasıl yaralandığı ise şimdi bilinmiyor

Bizi sosyal medyadan takip edin