Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2024 00:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kumar oynamaktan 41 kişiye 673 bin TL idari para cezası uygulandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde horoz dövüşü yaptırıldığı tespit edilen binaya jandarma tarafından yapılan baskında 41 şüpheli yakalandı. Şüphelilere 673 bin 500 lira ceza uygulandı.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde horoz dövüşü yapıldığı tespit edilmesi üzerine Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden Cumhuriyet Savcısının da katılımıyla operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, horoz dövüşünü organize eden 2 kişi, 1 site güvenlik personeli, horozu bulunan Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak’tan gelen toplam 17 kişi ile kumar oynadığı tespit edilen Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak’tan gelen toplam 41 kişi yakalandı.
Olay yerinde bahislerin yazıldığı kayıt defteri, dövüşecek horozların sikletini ölçmek için kullanılan terazi, 36 adet sahipli horoz ele geçirildi. Dövüşü organize eden 2 şahsa ve 1 site güvenlik personeline Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem, 17 horoz sahibine adli işlem ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerince 288 bin lira idari para cezası ve 41 şahsa kumar oynamaktan dolayı 673 bin 500 lira idari para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da mucura kapılan araç şarampolde takla attı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde mucura kapılan aracın takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu-Bozkurt karayolunda Devrekani ilçesine bağlı Hacıhasan köyü mevkiinde A.K. yönetimindeki 37 FD 910 plakalı Fiat-Doblo marka hafif ticari araç, şoförünün yol imal çalışmaları nedeniyle yola serilen mucura araca kaptırması sonrası şarampolde takla attı. Kazada şoför A.K. ile araçta bulunan C.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin