Çorum’un Sungurlu ilçesinde iş yerinin önünde telefonla küfürlü konuşan kişiyi uyaran esnaf bıçaklanarak yaralandı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, Alparslan Türkeş Caddesi’nde meydana geldi. Argümana nazaran caddede esnaflık yapan S.A., iş yerinin önünde telefonla bağırarak küfürlü konuşan E.G.’yi uyardı. Elindeki valizi, gelen arabaya koyan E.G., daha sonra kendisini uyaran S.A.’yı bıçakla sırtından yaraladı. İşyerinden aldığı sopayla E.G.yi caddede kovalayan S.A.’ya, yoldan aldığı taşla karşılık verdi. Etraftaki esnafın ortaya girmesiyle olay daha fazla büyümezken, sırtından yaralanan S.A. olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan birinci müdahalenin akabinde da Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay etraftaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, polis olaydan sonra kaçan E.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.


Küfürlü konuşan kişiyi uyardı, bıçaklandı
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

