Çorum’un Sungurlu ilçesinde iş yerinin önünde telefonla küfürlü konuşan kişiyi uyaran esnaf bıçaklanarak yaralandı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, Alparslan Türkeş Caddesi’nde meydana geldi. Argümana nazaran caddede esnaflık yapan S.A., iş yerinin önünde telefonla bağırarak küfürlü konuşan E.G.’yi uyardı. Elindeki valizi, gelen arabaya koyan E.G., daha sonra kendisini uyaran S.A.’yı bıçakla sırtından yaraladı. İşyerinden aldığı sopayla E.G.yi caddede kovalayan S.A.’ya, yoldan aldığı taşla karşılık verdi. Etraftaki esnafın ortaya girmesiyle olay daha fazla büyümezken, sırtından yaralanan S.A. olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan birinci müdahalenin akabinde da Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay etraftaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, polis olaydan sonra kaçan E.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.


178
Küfürlü konuşan kişiyi uyardı, bıçaklandı
251
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

