Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2014 12:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Köyü Ateşe Veren Kızgın Damada 30 Yıl Hapis

KASTAMONU Eşi ile boşanma davası devam ederken alkol alıp köye giderek buradaki evleri ateşe veren kızgın damat, mahkeme heyeti tarafından toplam 30 yıl 7 ay hapse mahkum edildi. Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Paşa köyünde 16 Ağustos 2013 tarihinde 6 ev ve 3 samanlığın yakılması olayından sorumlu tutulan sanık Yakup Ö., Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin karşısına son kez çıktı. Sanığın, eşi ile boşanma davası devam ederken boşanmalarından sorumlu tuttuğu kayınvalidesinin köyüne alkollü olarak giderek burada evi ateşe vermiş, çıkan yangın sonucu köyde 6 ev ve 3 samanlığın küle dönmüştü. Daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık Yakup Ö. hakkında “kasten yangın çıkarma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, konutta silahlı yağma, konutta geceleyin silahla yağma, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, silahlı tehdit ve silahla yağma” suçlarından Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Son kez mahkeme heyetinin karşısına çıkan Yakup Ö., Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından evleri yakmaktan dolayı 13 yıl 4 ay, silahla kapı kırmadan dolayı 2 yıl, silahla tehditten dolayı 3 yıl 9 ay, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 6 yıl ve yağmaya teşebbüs suçundan 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu kapsamda Yakup Ö.’ye mahkeme heyeti tarafından toplamda 30 yıl 7 ay hapis cezası verildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASEM’den yoğun katılımlı dijital pazarlama semineri

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından düzenlenen çevrim içi seminer ağır iştirakle gerçekleşti.
KASEM’in çevrim içi seminerinde dijital pazarlama stratejilerinin algoritmalarla alakası, ele alındı.
KASEM tarafından düzenlenen "Algoritma Dünyasında Dijital Pazarlama Stratejileri" başlıklı fiyatsız eğitim seminerinde dijital dünyada algoritmaların pazarlama stratejilerine tesiri ayrıntılarıyla ele alındı.
Eğitim, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Cengiz tarafından verildi. KASEM’in toplumsal medya görüntü izleme platformu hesabı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşen aktifliğine Türkiye’nin farklı kentlerinden iştirak sağlandı.
Seminerin akabinde iştirak evrakları ve sertifikalar, sonraki gün e-Devlet sistemine yüklendi. Bir sonraki fiyatsız eğitim semineri, 20 Mayıs’ta Seda Öğretir tarafından verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.