Köylere Hizmet Götürme Birliği 1. Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 14:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Köylere Hizmet Götürme Birliği 1. Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği 2014 Yılı I. Olağan Birlik Meclisi Toplantısı Birliğe üye 54 köy muhtarının 53’nün katılımıyla gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda,  ilk olarak Meclis Divanı oluşturuldu.  Daha sonra 2013 yılı faaliyet raporu ve kesin hesap muhasebe yetkilisi Ahmet Aydın tarafından okunarak kabul edildi. Ardından Ovacuma köyünün birliğe üyeliği ve Tüzük değişikliği teklifi kabul edildi.

Daha sonra  2014 yılı üye aidatları ve yine Birlik Plan ve Bütçe ile  Tahsisat Komisyonu belirlendi. Ardından  birlik encümen seçimine geçildi. Birlik Encümen Üyeliğine köy muhtarlarından üç, İl Genel Meclisi Üyelerinden üç adaylık için başvurdu. Kapalı yapılan seçim sonuçlarına göre İl Genel Meclisi Üyelerinden Ahmet Sözen ile Ahmet Cengiz asil, Ekrem Akarsu yedek üyeliğe, muhtarlardan Tokatlı Köyü Muhtarı Şevki Alper ile İncekaya köyü muhtarı Ragıp Tunç asil Bostanbükü köyü muhtarı Yaşar Başaran yedek üyeliklere seçildiler.

Safranbolu Kaymakamı ve Birlik Başkanı Murat Bulacak yaptığı konuşmada, yeni birliğin hayırlı olması temennisinde bulunarak, KÖYDES projeleri ve köylere yapılan yatırımlar ile ilgili muhtarlara bilgiler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada Glq1VS6t
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada

Karabük’te elektrikli bisikletlere 2’şer ve 3’er kişi binerek tehlikeli yolculuk yapan gençler cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Aynı istikamette ilerleyen gençlerin, elektrikli bisikletlere birden fazla kişi binerek trafikte tehlikeye davetiye çıkarttılar.

Hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan gençlerin yolculukları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Üç kişinin bulunduğu elektrikli bisikletli dönüşü kaçırdıktan sonra ters istikametten İnönü Caddesine dönüş yaparak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin