Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Köyde çıkan yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında 2 ev kullanılmaz hale gelirken, 30 tavuk telef oldu.

Olay, dün gece saatlerinde Devrekani ilçesine bağlı Kuz köyü Akın Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel Atıcı’ya ait evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın Atıcı’ya ait diğer eve de sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, 2 ev kullanılmaz hale geldi. Evin kümesinde bulunan 30 tavuk da telef oldu.

Yangın yerinde incelemelerde bulunan Devrekani Kaymakamı Hüseyin Çamkerten, yangından etkilenen vatandaşların mağdur etmeyeceklerini dile getirerek devlet olarak yanlarında olduğunu ve gerekenin yapılacağını söyledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin