Köprüyü sel aldı, yaklaşık 40 hane mahsur kaldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ağustos, 2016 11:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Köprüyü sel aldı, yaklaşık 40 hane mahsur kaldı

ZONGULDAK ’ta akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Baruthane Sokak üzerinde bulunan köprüyü sel alınca yaklaşık 40 hane mahsur kaldı. Olay akşam saatlerinde Çaydamar Mahallesi Baruthane Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre bir süre önce yapılan köprü sağanak yağış nedeniyle sele teslim oldu. Köprüyü aşan sel suları sanayi sitesinin de bulunduğu ana yol üzerinden dereyle buluştu. “Yağmurda mahsur kaldık” Yaklaşık 40 hanenin bulunduğu mahallede bazı vatandaşlar evlerine gidemedi. Tahtadan set kuran vatandaşlar yaya olarak evlerine ulaşmaya çalıştı. Mahalle sakinlerinden Bünyamin Benli, köprüye yakın yerde bulunan araçları bölgeden uzaklaştırdıklarını anlattı. Tahta set kurarak köprüden ulaşım sağlamaya çalıştıklarını belirten Bünyamin Benli, “Yağmurda mahsur kaldık. Burada kadıncağızın biri bağırıyor. Orada toprak dolu. Toprak yoldan geçiliyordu. Orası açılmadı. Burayı yaptılar. Böyle oldu. Hep tıkandı. Köprü tarafı sanki bir deniz. Gidip bakalım. Öbür tarafta mahsur kalan haneler var. Arabalar buradaydı, onları sağlam tarafa aldık” diye konuştu.Hayat Mahallesi Muhtarı Hasan Çakar ise “DSİ burada ihale yapıyor. Köprü yapıyor. Hafriyat olduğu için biraz da köpür yüksek yapılıyor. Yol alçakta kalınca su yola doğru bindi. Burada yeni bir köprü yapımı var. İnşaat çalışması var. Yoksa herhangi bir sıkıntı yok” diye konuştu. Öte yandan DSİ yetkilileri, jandarma ekipleri, köprü inşa çalışmasında görevli müteahhit firma yetkilileri ile Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun da olay yerine gelerek incelemelerde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin