blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kontrolden çıkan otomobil, refüje uçtu: 2 yaralı

Bolu-Mudurnu kara yolunda yoldan çıkan araba, refüje uçtu. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunda Zirve Karakolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, yol üzerinde seyreden Şahin Dönmez idaresindeki 14 LC 534 plakalı araba, denetimden çıktı. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba, yol kenarında bulunan refüje savruldu. Meydana gelen kazada arabada bulunan 2 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, itfaiye ve jandarma grupları sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar ambulansta yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle arabada maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin