Bolu-Mudurnu yolunda kontrolden çıkan otomobilin duvara çarptığı kazada, sürücü ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hulusi Kuru yönetimindeki 14 ACL 247 plakalı Tofaş marka otomobil, Bolu-Mudurnu kara yolunda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yolun 100 metre uzağında bulunan duvara çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Hulusi Kuru ağır yaralandı. Çevredeki diğer sürücüler tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan Hulusi Kuru, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Hulusi Kuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları ise hastane önünde sinir krizi geçirerek feryat etti.
Kazaya karışan Tofaş marka otomobil hurdaya döndü.


Kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı: 1 ölü
Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti
Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.
Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

