Zonguldak’ı Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda denetimden çıkan cip, çitlere çarparak durabildi. Daha sonra kaymaya başlayan araç bir bankanın önünde durabildi. Kaldırımda kimsenin olmaması faciayı önledi.
Edinilen bilgiye nazaran, olay, Yenimahalle Atatürk Bulvarı üzerine meydana geldi. 23 yaşındaki S.K.’nın yönetimindeki 01 GB 742 plakalı Jeep marka cip, bulvar üzerinde seyir halindeyken denetimden çıktı. Araç, yolun sağında bulunan çitlere çarparak durdu. Lakin bir defa daha denetimden çıkıp kaymaya başlayınca bir bankanın önünde durabildi. Bu sırada kaldırımı kullanan kimsenin olmaması faciayı önledi.
Kaza sonrası hem çitlerde hem de araba de hasar meydana geldi. Kazanın meydana geldiği olay yerine polis takımları sevk edildi. Faciaya ramak kalınan olayda şoför S.K.’nin olayın şokunu bir müddet üzerinden atamadığı görüldü.


Kontrolden çıkan araç çitlere daldı, faciadan dönüldü
Kastamonu 5 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kastamonu’da 2 otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, Doğu Çevreyolu Taşköprü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan E.M.M. (27), N.Ç. (47), İ.Ç. (21) Ü.Ö. (33), H.K.Ö. (6) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

