Reklam
Reklam

Kontrolde kaçtı, aracı park halinde bulundu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da kontrol sırasında ’dur’ ihtarına uymayıp takımların üzerine aracını sürerek kaçan ticari taksi şoförü kayıplara karıştı. Şahsın kaçtığı ticari taksi park halinde bulundu.

Olay, gece saatlerinde vilayet merkezi Çorum-Samsun Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, jandarma uygulama noktasında gerçekleştirilen kontrol sırasında bir ticari taksi durdurulmak istendi. ’Dur’ ihtarına uymayan şahıs, 19 T 0259 plakalı ticari taksiyi takımların üzerine sürerek kaçtı. Kaan şahsın yakalanması için harekete geçen gruplar tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ticari taksi, park halinde bulundu. Cezai süreç başlatan gruplar, ticari taksiyi cazibeli yardımıyla otoparka kaldırdı.

Öte yandan, park halinde bulunan ticari taksinin etrafında çok sayıda alkol şişesi bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin