Reklam
Reklam

Karabük, Şehidine Gözyaşlarıyla Veda Etti

ertwetsr
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Kasım, 2025 16:59 tarihinde yayınlandı
0

Gürcistan’daki elim uçak kazasında şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın naaşı, düzenlenen  törenin ardından 5000 Evler Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Gürcistan’da  C-130 askeri nakliye uçağının düşmesi sonucu şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan için Karabük’te tören düzenlendi. Ankara’daki resmi törenin ardından önce Zonguldak Havalimanı’na getirilen şehidin naaşı, burada yapılan karşılama töreniyle Karabük’e getirildi.

GÖZYAŞLARI VE DUALARLA KARŞILAMA

Şehit Özcan’ın naaşı, ilk olarak ailesinin Şirinevler Mahallesi’ndeki evi önüne getirildi. Acılı aile, yakınları ve mahalle sakinleri, şehitlerini gözyaşları, dualarla karşıladı. Kalabalık bir vatandaş grubu, Özcan ailesinin acısını paylaşmak için mahallede toplandı.

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Aile fertleriyle helalleşmesinin ardından şehidin cenazesi, Üniversite Mahallesi’ndeki Sevgi Pınarı Camii’ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay,  Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve Şehit Özcan’ın özgeçmişi katılımcılarla paylaşıldı. Helallik alınmasının ardından şehidin cenaze namazını Karabük İl Müftüsü Ali Erhun kıldırdı.

Cenaze namazı sonrasında Türk Bayrağına sarılı şehidin naaşı askeri tören eşliğinde 5000 Evler Mezarlığı’ndaki şehitliğe taşındı. Şehit Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan, burada gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Karabük, bir evladını daha vatan uğruna şehit verirken, Türk milleti de bir kahramanını daha sonsuzluğa uğurladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin