Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2023 13:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Komşuda KPSS heyecanı

Kastamonu’da binlerce memur adayı Kamu Personel Seçme Sınavı için okullara akın etti. Adaylar sınav öncesinde büyük heyecan yaşadı. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavı başladı. Türkiye genelinde gerçekleştirilen Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için Kastamonu’da da binlerce memur adayı okullara akın etti. Saat 10.15’te başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Yetenek - Genel Kültür oturumu için adaylar sabah saatlerinden itibaren sınava girecekleri okullarda hazır bulundu. Üst aramaları yapılan adaylar sınav binalarına alınırken, saat 10.00 itibarıyla kapılar kapatıldı. 10.15'te başlayan sınav 130 dakika sürecek ve saat 12.25'te tamamlanacak. Eğitim Bilimleri oturumu ise saat 14.45'te başlayacak ve 100 dakika sürecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonuspor, Beykoz Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off müsabakasında Beykoz Anadoluspor ile uğraş edecek olan GMG Kastamonuspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
TFF 2. Lig Beyaz Kümesi üçüncü olarak bitirerek play-off’larda Beykoz Anadoluspor’un rakibi olan GMG Kastamonuspor, hazırlıklarını İsmail Dikmenli Tesisleri’nde taktik yüklü sürdürüyor. Beykoz Anadoluspor karşılaşması 8 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Gazi Stadyumu’nda oynanacak.

Kastamonuspor, rakibine son maçlarda üstünlük kuruyor
Kastamonuspor, Beykoz Anadolu A.Ş. ile 2016 yılından itibaren 10 kere uğraş etti. Bu maçlarda 7 sefer Kastamonuspor galip gelirken, 3 kere de Beykoz Anadoluspor üstünlük sağladı. Kastamonuspor, son müsabakada ise Beykoz Anadolu’yu deplasmanda 2-1 mağlup etti.
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, kırmızı-siyahlı ekibe moral vermek maksadıyla idman sonrasında ziyarette bulundu. Ziyarette teknik heyet ve futbolcularla bir ortaya gelen Ekmekci, Kastamonuspor’un her vakit yanında olduklarını belirterek, tüm Kastamonuluları play-off sürecinde gruba takviye olmaya davet etti. Ekmekci, "Kastamonuspor’umuzun yanındayız her vakit. Bugün de egzersizlerinde kendilerini ziyarete geldik. Ben de tüm Kastamonu’yu 12. adam olarak kadromuzu dayanağa, Gazi Stadyumu’na saat 16.00’da davet ediyorum. Görüşmek, buluşmak dileğiyle teşekkür ediyorum" dedi.
Kastamonuspor Teknik Yöneticisi Ergin Keleş ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, oyuncuların hepsinin kıymetli olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Keleş, play-off müsabakalarında ellerinden geleni yaparak bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.
Ziyarette teknik heyet ve futbolculara baklava ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.