Komiserden örnek davranış, yaralı kuryenin başından ayrılmadı - Karabük Haber Postası
komiserden ornek davranis yarali kuryenin basindan ayrilmadi GRuiQLUq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Komiserden örnek davranış, yaralı kuryenin başından ayrılmadı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosikletli kurye, olay yerine gelen trafik komiserinin sergilediği örnek davranışla dikkat çekti.

Kaza, Ereğli ilçesinde aynı istikamette seyir halinde olan 67 AET 104 plakalı motosiklet sürücüsü O.D. ile ticari taksi sürücüsü A.T.’nin çarpışması sonucu meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, havanın yağışlı olması ve yolların kayganlaşması nedeniyle meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yere düştü.

Yaralı kuryeye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, olay yerine gelen Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik tescil komiseri örnek bir davranış sergiledi. Komiser, yaralı kuryenin başında 112 Acil Sağlık ekipleri gelinceye kadar şemsiye tutarak bekledi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, motosikletli kuryenin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin