Reklam
Reklam

Kitap Kafe’ye “Türk Dünyası Köşesi”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2022 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesinde Üniversite öğrencileri için hizmete açılan Kitap Kafede “Türk Dünyası Köşesi” açılacak.

Kitap Kafeyi Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi  İşankuli Amanlıyev ile birlikte ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Üniversite öğrencilerimize hizmet veren Kitap Kafemizi zenginleştiriyoruz. Kütüphanemize; üniversitemizde eğitim gören dünya gençliğine Türk Dünyasını daha yakından tanıtmak amacıyla “Türk Dünyası Köşesi” açıyoruz. Kardeş ülkelerimizden Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi Sayın İşankuli Amanlıyev kitap kafemizi ziyaret ederek ülkeleriyle ilgili birbirinden güzel eserler hediye ettiler. Şahsım ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Dilde, fikirde,işte birlik. Birliğimiz daim olsun” dedi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Başkan Cıva’dan hızlı müdahale

eq 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Haziran, 2026 13:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçe sakinlerinin taleplerine hızlı çözüm üretmeye devam ediyor. Yeni Mahalle’de yaşayan vatandaşların park ve bank talepleri kısa sürede karşılık buldu.

VATANDAŞ TALEBİNE ANINDA ÇÖZÜM

Yeni Mahalle’den vatandaşların özellikle oturma alanı ve bank ihtiyacını iletmesi üzerine Belediye Başkanı Serkan Cıva harekete geçti. Kısa sürede ekipleri yönlendiren Cıva, bankların bölgeye yerleştirilmesini sağladı.

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Cıva, uygulama sürecine bizzat eşlik ederek vatandaşlarla da bir araya geldi. Hemşehrileriyle sohbet eden Cıva, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

ÇOCUKLARIN PARK TALEBİ DE KARŞILANDI

İlçede çocukların park talebine de kayıtsız kalmayan Başkan Cıva, yeni oyun alanlarının oluşturulması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Vatandaşlar, belediyenin hızlı geri dönüşünden memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Cıva’ya teşekkür etti.

“HIZLI VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK” VURGUSU

Belediye tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların taleplerine hızlı ve çözüm odaklı şekilde karşılık verilmeye devam edileceği vurgulandı.

Başkan Serkan Cıva’nın sahadaki aktif çalışmaları ve vatandaşla doğrudan iletişimi dikkat çekiyor.

TÜRKİYE GENELİNDE DİKKAT ÇEKEN YÖNETİM TARZI

Öte yandan Serkan Cıva’nın vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ve hızlı çözüm yaklaşımı, yerel kamuoyunun yanı sıra sosyal medyada da ilgi görüyor.

Vatandaşların taleplerine kısa sürede karşılık verilmesi, Eskipazar’da belediyecilik anlayışına ilişkin olumlu yorumları beraberinde getiriyor.

İlçe halkı, Başkan Cıva’nın sahaya inen ve sorunları yerinde çözen yönetim tarzından memnun olduklarını dile getiriyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin