Eskipazar ilçesinde taş ocağında çalışan kepçe uçurumdan yuvarlandı. Olayda kepçe operatörü hayatını kaybederken bir kişi yaralandı.
Edilen bilgiye göre olay Eskipazar ilçesine bağlı Yazıkavak köyünde bulunan taş ocağında meydana geldi. Hasan Sanma idaresindeki kepçe taş ocağında çalıştığı sırada uçurumdan yuvarlandı. Kazada kepçe operatörü Hasan Sanma (25) hayatını kaybederken, kepçede bulunan Ömer Akbaba (19) ise son anda kendini dışarı atarak yaralandı.
Akbaba, olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden kepçe operatörü Sanma’nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından kepçeden çıkarılarak Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başladı.


0
Kepçe operatörü feci şekilde can verdi
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


