Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
18 Aralık, 2023 11:52 tarihinde yayınlandı
0

Geçte Olsa Ortak Akıl Galip Geldi!…

Kemal Güneş Caddesinde trafik  yoğunluğunun azaltılması için  refüj çalışması yapılarak yol çift şeritli hale getirilirken, trafik yoğunluğuna neden olan diğer caddelerde de bu tür çalışmaların yapılması isteniyor.

Karabük’ün adeta kanayan yarası haline dönen trafik sorununu çözmek için  nihayet ilk adım atıldı.Trafiğin en yoğun olduğu caddelerden biri olan Kemal Güneş Caddesindeki yolda ekipler tarafından orta refüj çalışması yapıldı. Yapılan bu çalışma ile yol ikiye ayrılırken, bundan böyle Zonguldak Caddesine gitmek isteyen araçlar ikiye bölünen yolun diğer kısmını kullanacak ve böylece yaşanan sıkışıklık bir nebze de olsa önlenmiş olacak.

Yolda yapılan orta refüj çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, “Önümüz seçim, bu yapılan çalışma da herhalde seçim nedeniyle olsa gerek.

Çünkü,  daha önce  gösterilen tüm tepkiler kulak arkası yapılmıştı. Yine de önlem alınıyor olması güzel bir gelişme. Geçte olsa ortak akıl galip geldi” şeklinde görüş beyan edildi.

Öte yandan Kemal Güneş Caddesinde yapılan  orta refüj  çalışmasının  caddenin tamamını kapsamı gerektiği ifade edilirken, cadde üzerindeki otoparkın da kaldırılması gerektiği belirtildi.

Kemal Gunes Caddesine Trafik Duzenlemesi2 jpg

ALBAY KARAOĞLANOĞLU CADDESİ DE İKİYE BÖLÜNSÜN

Kemal Güneş Caddesinde yapılan orta refüj çalışmasının Albay Karaoğlanoğlu caddesinde de yapılması gerektiğine işaret edilirken, otopark ve çift sıra parklar nedeniyle bu caddede de trafik yoğunluğunun yaşandığı, yetkililerin bu yolu da ortadan ikiye bölerek bu yoğunluğu azaltabileceği ifade edildi.

(Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Sergin

    Ankara caddesinden dirtyola gelirken birde postaneye dönüş verselerde millet ilerden dönmek Orunda kalmasin

  2. abuzitin uçarsavar

    peki ya belediyenin önünde sıkışan trafik nolacak bence boyle yerlerden park alanları kaldırılmalı

Yeni yorumlara kapalı.

kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Sergin

    Ankara caddesinden dirtyola gelirken birde postaneye dönüş verselerde millet ilerden dönmek Orunda kalmasin

  2. abuzitin uçarsavar

    peki ya belediyenin önünde sıkışan trafik nolacak bence boyle yerlerden park alanları kaldırılmalı

Yeni yorumlara kapalı.