Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ocak, 2024 21:55 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de SOSYALFEST çalışmaları sürüyor

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali’ne (SOSYALFEST) ilişkin çalışmalar sürüyor.
Bu kapsamda Karabük Üniversitesinde Sosyalfest hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleşmeye devam ediyor.
KBÜ’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilirken, öğrencilere etkinliğin detayları, içeriği ve nasıl katılım sağlayabilecekleri hakkında bilgi verildi.
15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu ve Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantılarda, Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Oruç Önalan, Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Karaoğlu Kirenli, Dr. Öğretim Üyesi Musa Ak ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Özcan Büyükgenç tarafından öğrencilere SOSYALFEST’in hedefleri, planlanan etkinlikler ve katılım şartlar detaylı bir şekilde aktarıldı.
Toplantılarda, öğrencilerin etkinliklere katılım sağlama yöntemleri, gönüllü çalışmalara nasıl dahil olabilecekleri ve etkinliklerin takvimine dair detaylar paylaşıldı.

AW117115 02 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin