İbrahim
•Öfkelene öfke kontrolu semineri veriliyor da öfkeyi oluşturmaya sebep olanlara neden tek kelime edilmiyor. Çünkü onlar kötü,belalı nasil olsa digerleri sessiz, siz iyice sesinizi çıkarmayın da ora da kimse yok desinler değil mi?
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından KBÜ personeline yönelik “Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi” eğitimi verildi.
KBÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde, “Öfkenin Tanımı ve Türleri”, “Öfkenin Nedenleri”, “Öfkeyi İfade Etme Biçimleri”, “Öfkenin Kişide Oluşturduğu Etkiler”, “İlişkilerde Öfke Yönetimi”, “Öfke Kontrolü İçin Yaşam Becerileri” konu başlıkları ele alındı.
KBÜ Psikoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şeydanur Tezcan Özer tarafından verilen eğitimle personelin çevresiyle sağlıklı iletişim kurması, öfke ve anlaşmazlık konusunda farkındalık kazanarak duygularını sağlıklı bir şekilde ifade ve kontrol edebilmeleri amaçlandı. Aynı zamanda bireylerin aile yaşamında ikili ilişkilerinde, iş hayatında ve sosyal yaşamında öfkelerini kontrol altına alarak daha sağlıklı iletişim kurması için önemli noktalara değinildi. (İHA)
Karabük’ün her sokağında her fabrikasında, işçinin alın teri emeği ve mücadelesi vardır. Bu Şehri büyüten, ayakta tutan ve geleceğe taşıyan emekçi kardeşlerimizdir.
Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak; Emeğin hakkını savunmaya, işçimizin yanında dimdik durmaya ve taşeron işçilerimiz başta olmak üzere Karabük’te çalışan son metal işçisine ulaşana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günümüzü kutluyor, tüm işçi emekçi kardeşlerimize sağlık ve huzur dolu nice 1 Mayıslar diliyorum.
Hak İş İl Başkanı
Özçelik İş Sendikası
Karabük Şube Başkanı
Kenan Yılmaz
İbrahim
•Öfkelene öfke kontrolu semineri veriliyor da öfkeyi oluşturmaya sebep olanlara neden tek kelime edilmiyor. Çünkü onlar kötü,belalı nasil olsa digerleri sessiz, siz iyice sesinizi çıkarmayın da ora da kimse yok desinler değil mi?