KBÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi, hizmetlerini fakültelere tanıtmak üzere Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.
KBÜ öğretim üyeleri ve idari personelinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Karabük Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Tahir Güneşer ve TTO Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Zorlu tarafından Karabük Teknokent’in sunmuş olduğu imkanlar ve sağladığı destekler ele alındı. Fakülte çalışanları, Karabük Teknokent’in faaliyetleri, AR-GE projeleri, yenilikçi girişimcilik ve iş birliği imkanları hakkında bilgilendirildi.
Karabük Teknokent’in araştırma-geliştirme çalışmalarını destekleyerek bilimsel ve teknolojik üretkenliği artırmayı hedeflediği vurgulandı. Bu meyanda, fakültelerin bu alandaki potansiyellerini harekete geçirmek ve iş birliği imkanlarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantının önemi üzerinde duruldu.
Karabük Teknokent’in hizmetlerini fakültelere tanıtmak amacıyla farklı fakültelerde de hafta boyunca düzenlenen bilgilendirme toplantılarının, üniversitenin AR-GE ve inovasyon alanındaki potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmesine katkı sağlaması hedefleniyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hatalı park tepkisi

Karabük’te trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde hatalı park edilen araçlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Günün yoğun saatlerinde cadde üzerinde gelişigüzel park edilen araçlar, hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Özellikle çift sıra park ve yol kenarına düzensiz bırakılan araçlar, trafik akışını büyük ölçüde yavaşlattı.

Sürücüler, ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise sorunun sık sık yaşandığını ifade etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman araç kuyrukları cadde boyunca uzadı.

Vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve hatalı park yapan sürücülere yönelik daha caydırıcı önlemler alınmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin