KBÜ Kültür ve Edebiyat Kulübünden Örnek Davranış - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Haziran, 2015 15:04 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Kültür ve Edebiyat Kulübünden Örnek Davranış

Karabük Üniversitesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından temin edilen 300’e yakın kitap Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’ne hediye edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türkan Gözütok, “Lise düzeyinde öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisini kazandırmak için kitap toplama kampanyası başlattık. Üniversitemiz adına da Fevzi çakmak Anadolu Lisesi’ni tercih ettik. Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Kulübümüzün 15 gün boyunca toplamış olduğu 300 civarındaki kitabı lise öğrencilerimize teslim ediyoruz” dedi.
Üniversite Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün örnek davranışından dolayı memnuniyetini dile getiren Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Yıldız da yaptığı açıklamada; “Üniversitemizin bize her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde desteğini gördük. Bizi hiç kırmadılar ve hiç geri dönmedik. Böyle bir organizasyonda öğrencilerinizle beraber öğrencilerimizin okuyacağı kitapları getirdiniz. Bizi seçtiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunsporun kupada final hedefi 94wgdcjL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’un kupada ’final’ hedefi

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Trabzonspor’u kendi sahasında yenip finalin kapısını aralamak istiyor.

Ligde son oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanan Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde kendi sahasında yarın saat 18.45’te Trabzonspor ile karşılaşacak. Tek maç eleme usulü oynanacak karşılaşma öncesi Samsunspor, Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

Maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Celil Yüksel ile Jaures Assoumou, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Teknik Direktör Thorsten Fink de takımın başında yedek kulübesinde olamayacak. Fink’in yerine, son 2 maçta Eyüpspor ve Beşiktaş müsabakalarından galibiyetle ayrılan yardımcısı Sebastian Hahn kırmızı-beyazlıların başında yer alacak.

Samsunspor-Trabzonspor maçının galibi, yarı finalde Galatasaray-Gençlerbirliği maçının galibi ile karşılaşacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin