blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2024 22:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ Filipinler’den 4 üniversite ile anlaşma imzaladı

Marmara Kariyer Fuarı'na katılan Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Filipinler'den gelen 4 üniversite ile işbirliği protokolü imzaladı. KBÜ'nün uluslararası ağlarını genişleterek ve geliştirerek uluslararası bir üniversite olma hedeflerini daha da ileriye taşıma çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Rektör Kırışık, Filipinler’den gelen Mariano Marcos State University, Mindanao State University, Iloilo Science and Technology University ve Caraga State University temsilcileri ile görüştü. Protokol görüşmesine, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da eşlik etti. Yapılan görüşmelerde üniversitelerinin çeşitli programlar kapsamında iş birlikleri geliştirmesi, öğrenci değişimi, Ar-Ge projelerinin hayata geçirilmesi gibi konular ele alandı. Görüşmelerin ardından, Mariano Marcos State University Rektörü Shirley Castaeda Agrupis, Mindanao State University Rektörü Dr. Elnor C. ROA, Iloilo Science and Technology University Rektörü Dr. Gabriel M. Salistre ve Caraga State University Rektörü Dr. Rolyn C. Daguıl ile iş birliği protokolü imzaladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KUZKA’nın onayladığı 3 proje desteklenmeye hak kazandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler aşikâr oldu.
2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı 4. devri kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda 3 proje Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreterliğince onaylanarak desteklenmeye hak kazandı.
18 Şubat 2025 tarihinde ilan edilen "2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı" 4. periyoduna başvurusu alınan projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda Kastamonu’dan 2 ve Sinop’tan 1 proje desteklenmeye hak kazandı. Desteklenecek projeler ile çalışmaları sürdürülen "Destinasyon Geliştirme Sonuç Odaklı Programı" ‘nın bir bileşeni olarak kurgulanan teknik takviye programı kapsamında Kastamonu ve Sinop’ta yer alan turizm destinasyonlarının gelişimine katkı sağlayacak projelere teknik takviye sağlanması amaçlanıyor.
Desteklenmeye hak kazanan projelerin müracaat sahipleri ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortasında en yakın vakitte takviye kontratlarının imzalanması planlanıyor.
KUZKA’nın 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı, 7,5 milyon Türk lirası büyüklüğüne sahip bütçesi harcanana kadar müracaat kabulüne açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin