Kazadan kaçan otomobilin çarptığı 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı - Karabük Haber Postası
kazadan kacan otomobilin carptigi 1 polis sehit oldu 1 polis yaralandi QUmvuJbs jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazadan kaçan otomobilin çarptığı 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Samsun’un Havza ilçesinde, karıştığı kazadan kaçan otomobilin çarptığı bir trafik polisi şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun-Ankara karayolu Toybelen mevkisinde karıştığı kazadan Ankara istikametine kaçan 55 SA 335 plakalı otomobili durdurmak için polis ekipleri harekete geçti. Havza Trafik Şube Müdürlüğü ekibi Üniversite Kavşağı’nda önlem aldı. Özgür B.’nin kullandığı 55 SA 335 plakalı otomobil, polis memuru Orhan Mutlu tarafından durdurulmak istendi. Ancak kaçan araç, polis memuru Orhan Mutlu’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce 55 A 58629 plakalı polis aracının üstüne, sonra ise kaldırıma düşen 46 yaşındaki polis memuru Orhan Mutlu, olay yerinde şehit oldu. Polis aracı içerinde bulunan diğer polis memuru Ali Suat Vanlı da yaralandı. Yaralı polis memuru Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan sürücü Özgür B. ve yanındaki bir şahıs, Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şehit polis memuru Orhan Mutlu’nun cenazesi, yapılan olay yeri incelemesinin ardından Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Orhan Mutlu’nun aslen Samsun’un Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaaxxaaxxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük  bölge trafik denetleme binası hızla ilerliyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Karabük Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi” projesi kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Proje, Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihale edilirken, kontrollük hizmetleri yine kurumun teknik ekibi tarafından yürütülüyor. Yapımı süren hizmet binasının 172 metrekare oturum alanına ve toplam 539 metrekare inşaat alanına sahip olduğu bildirildi.

Güncel çalışmalara ilişkin verilen bilgilere göre, yapının temel betonu tamamlanırken bodrum kat betonarme imalatlarının ise devam ettiği ifade edildi.

Şehrin güvenlik ve hizmet kapasitesine katkı sağlaması hedeflenen projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde sürdüğü belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederek çalışmaların titizlikle devam ettiğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin