Kaymakam Baskın Akkışla Köyü’nde İçme Suyu Projesini İnceledi - Karabük Haber Postası
xxxx 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Ağustos, 2025 14:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Baskın Akkışla Köyü’nde İçme Suyu Projesini İnceledi

Safranbolu Kaymakamı  Hayrettin Baskın,  Akkışla Köyü’nde yapılan içme suyu çalışmaları kapsamında incelemelerde bulundu.

Çalışmalar,  Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği 2025 KÖYDES projeleri  çerçevesinde, Tahirler ve Nahta Mahalleleri için yapılan içme suyu deposu ve şebeke hattı yapımını kapsıyor.

İncelemelere,  Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Gökhan Kara,  İlçe Teknik Sorumlusu Birol Çırak,  Akkışla Köyü Muhtarı Hakkı Ergin de katıldı. Kaymakam Baskın, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve projenin köye hayırlı olmasını temenni etti. Bölgede yürütülen altyapı projeleri, köylere modern ve sağlıklı içme suyu ulaştırmayı hedeflerken, Akkışla Köyü sakinleri de projenin tamamlanmasını heyecanla bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin