Reklam
Reklam
66aa07ea61250 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Temmuz, 2024 12:46 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Akın’dan Köy Ziyaretleri

Eflani Kaymakamı Mesut Akın, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Koç, İlçe Jandarma Komutanı, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü ile birlikte köy ve hane ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretler sırasında Çamyurt köyünün genel durumu hakkında muhtardan bilgi alan Kaymakam Akın, toplantıya katılan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. İhtiyaçların mevcut imkânlar doğrultusunda sırasıyla karşılanacağına dair bilgilendirmede bulundu.

Toplantının ardından vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Kaymakam Akın, hal ve hatırlarını sordu. Ziyaretin ardından köyden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ceza infaz personeli ve aileleri piknikte bulustu yy8Hsqls
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.

Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.

Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin