Samsun’un Salıpazarı ilçesinde dün kaybolan 84 yaşındaki Alzheimer hastası vatandaş, sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbarda Konakören Mahallesi’nde 84 yaşındaki Selahattin Acar’ın dün saat 11.00 sıralarında kaybolduğu bildirildi. Gözlerinin de yeterli görmediği öğrenilen yaşlı adamın bir yakınının konutuna gitmek için yola çıktığı lakin bir daha geri dönmediği belirtildi.
İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen jandarma ve AFAD gruplarının bölgede arama çalışması sonuç verdi. Yaşlı vatandaş saat 13.30 sıralarında yakınları tarafından sağ olarak bulundu. Alzheimer hastası vatandaşın eski yolu karıştırdığı için kaybolduğu, geceyi tarlada geçirdiği öğrenildi.


8
Kayıp yaşlı adam sağ olarak bulundu
93
Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı
Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

