Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kayıp balıkçılardan birinin cansız bedeni bulundu

Samsun’da tekneyle açıldıkları Karadeniz’de kaybolan 2 balıkçıdan birinin cansız vücudu bulundu.
Çarşamba ilçesinde 22 Aralık gecesi avlanmak için Costal Limanı’ndan ’Muratım’ isimli balıkçı teknesiyle denize açılan Muhammer Sevgili (50) ve Halil Kayış (45) kayboldu. Kayıp balıkçılar için deniz polisleri, kıyı güvenlik, AFAD ve itfaiye grupları seferber oldu. Yapılan çalışmalar kapsamında takımlar batan balıkçı teknesinin bulunduğu yeri tespit etti. Tekne, mendireğin 500 metre açıklarında ve 8,5 metre derinlikte tek modül halinde bulundu. Takımlar, bulunan teknenin etrafında kayıp balıkçıları arama çalışmalarını ağırlaştırdı.

Sahile vurdu, balıkçılar buldu
Dün gece saatlerinde teknenin 700 metre güneybatı tarafında balıkçı Halil Kayış’ın cansız vücudu kıyıda balıkçılar tarafından bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Halil Kayış’ın cansız vücudu İsimli Tıp Kurum Başkanlığı’na kaldırıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyetten Kızılay’a kan

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından tarafından Polis Haftası hasebiyle Türk Kızılay’a kan bağışı yapıldı.
Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü birinci katındaki koridorda Türk Kızılay tarafından kan bağışı standı kuruldu. Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da kampanyaya dayanak vererek kan bağışında bulundu. Emniyet çalışanları kan bağışına büyük ilgi gösterdi.
Müdür Arıbaş, Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bu türlü bir aktifliğin düzenlendiğini belirterek kan bağışının değerine dikkat çekti. Kan bağışı kampanyasının 10.00-22.00 saatleri ortasında devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.