Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Aralık, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaybolan yaşlı adamı arama çalışmaları 2 gündür sürüyor

Bolu’nun Gerede ilçesinde kaybolan 79 yaşında alzheimer hastası Mustafa Aslan’ı bulmak için 2 gündür çalışmalar devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Demircisopran köyünde yaşayan Mustafa Aslan’dan (76) dün öğle saatlerinden beri haber alamayan yakınları endişelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri ile akredite derneklerin arama kurtarma personeli sevk edildi. Bölgede Bolu AFAD 5 personel 2 araç, Gerede jandarması 12 personel, 4 araç, UMKE 4 personel, 1 araç, Bolu Acil Arama Kurtarma 5 personel ve 1 araç ile arama çalışmalarına başladı. AFAD başkanlığından gelen bir gece görüşlü ve termal dron ile çalışmalar sürüyor. Ekiplerin, köy ve çevresinde 2 gündür arama çalışması devam ediyor.

blank
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2025 13:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Karabük'te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında geleceğin şampiyonlarının test ve ölçümleri Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda başladı.

Program, genç yetenekleri keşfetmek ve onları doğru branşlara yönlendirmek amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ile birlikte yetenek taraması programını ziyaret etti. Antrenörlerden yapılan testler hakkında bilgi alan Güven, antrenörlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven¸ "Sporun tabana yayılması ve çocuklarımızın yeteneklerine uygun branşlara yönlendirilmesi bizim için çok önemli. Burada yapılan testler, çocuklarımızın fiziksel ve motor becerilerini analiz ederek onları en uygun spor dallarına yönlendirmemizi sağlıyor. Geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Yetenek taraması sürecinde, çocukların hız, dayanıklılık, esneklik ve koordinasyon gibi fiziksel özellikleri ölçülerek en uygun spor branşlarına yönlendirilmeleri sağlanıyor.

Programa katılan gençler ve aileleri, sürecin sağladığı fırsatlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.