Karabük’te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden evvel Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.
Yenimahalle Kandil Sokak’ta boşanma kademesindeki eşi Hasret Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök’ü tüfekle öldüren Hasan Küçükyılmaz’ın intihar etmeden evvel yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.
Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını söz ediyor.
Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok hoş bir şey, sahip çıkacaksın. İşte bu türlü asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Artık yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” tabirlerine yer verdi.

