Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

Kastamonu’nun saklı cenneti Gürleyik Şelalesi, sonbaharda ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor

Kastamonu Yayın: 04.10.2023 00:36
Kaynak: İHA
Kastamonu’nun saklı cenneti Gürleyik Şelalesi, sonbaharda ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde bulunan Gürleyik Şelalesi, rengarenk ağaçları ile sonbaharda vatandaşlara görsel şölen sunuyor.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesine bağlı Bağdere köyü mevkiinde bulunan Gürleyik Şelalesi, yılın her mevsiminde ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Yılın her döneminde vatandaşlar tarafından yoğun ili gören şelalede sonbaharın gelmesi ile birlikte mest eden manzaralar ortaya çıktı. Kahverengi, sarı, kırmızı ve turuncunun farklı tonlarına bürünen ağaçlarla çevrili şelale ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor. Yaklaşık 40 metre yükseklikten iki kademe şeklinde akan şelalenin çıkardığı ses de huzur veriyor.

Şelaleyi gezmeye gelen vatandaşları ziyaret eden Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, bölgenin özellikle yaz aylarında Hanönü ilçesi ve çevre ilçe ve illerden gelen vatandaşların piknik alanlarından olduğunu söyledi. Bölgenin sonbahar aylarında ayrı bir güzelliğe büründüğünü ifade eden Uçar, “Sonbahar mevsimi ağaçların renklerinin en güzel olduğu dönem. Ziyaretçilerin özellikle sonbahar aylarında burayı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum, görenlere huzur veriyor” dedi.

Şelalenin güzelliğine hayran kaldığını belirten ziyaretçilerden emekli öğretmen Mükremin Karaüzüm, bölgenin turizme kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, “Öğrencim olan Belediye Başkanı Serkan Uçar beni buraya getirdi, burası görenlere ayrı bir huzur veriyor. Yaz ve sonbahar aylarında buraya herkesin gelinmesini tavsiye ediyorum. Hanönü’deki sonbaharın en güzel görüldüğü yerlerden biri burası. Dere boyunda gezdiğimiz zaman çınar ağaçlarının kahverengi ve yeşile çalan müthiş renk cümbüşü içeren yapraklarını göreceksiniz. Yaban fındıkları ayrı güzellik katıyor. Burası kısa mesafede birçok ağacı bulabileceğiniz rengarenk bir güzellik diye konuştu” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:56
Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri,  İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi3 jpg

38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında  çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi1

Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:49
Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük’te hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)

Bakan Yılmaz Tunç, ZONDEF’i ağırladı

Zonguldak Yayın: 07.12.2023 00:24
Kaynak: İHA
Bakan Yılmaz Tunç, ZONDEF’i ağırladı

ZONDEF Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ziya Öncan ve Yönetim Kurulu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile araya geldi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Ziya Öncan, “Bartınlı hemşerimiz T.C. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u İstanbul Pendik’ten Ankara’ya gönderdik. Pendik Ak Parti Kurucu İlçe Başkanlığı ve uzun yıllar vekillik görevinde bulunan kıymetli bakanımız ile 30 yıllık dostluğumuz var. Göreve gelmesinden dolayı duyduğumuz gururu ve mutluluğu ayrıca belirtmek isterim. Bakanımız ile her daim diyalog içerisindeyiz İstanbul programlarında Bartın Federasyonumuz ile birlikte her zaman bakanımıza eşlik ederek yalnız bırakmıyoruz. Değerli Bakanımızı bu defa da Ankara’da ziyaret ederek makamında bir araya geldik. Uzunca bir süre bizlere zaman ayırdı tüm hemşerilerimizle tek tek ilgilendiği, Memleketimiz adına, hemşerilerimiz adına çok faydalı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ülke gündemi ile ilgili yoğun programları arasında bizleri kırmayarak kıymetli kabullerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Paylaş: