Reklam
Reklam

Kastamonulu işitme engelli sporcular şampiyonadan derecelerle döndü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2023 12:50 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU (İHA) – Bursa’da düzenlenen şampiyonaya katılan Kastamonulu işitme engelli sporcular, 2 gümüş, 1 bronz madalya ile döndü.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Türkiye Şampiyonası Bursa’da yapıldı. Bursa Atıcılar Olimpik Atletizm Sahasında gerçekleştirilen şampiyonada sporcular, minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Kastamonu’dan yarışmaya katılan spor kulüplerinden işitme engelli sporcular, başarı ile şampiyonadan ayrıldı. Kastamonu Nasrullah Spor Kulübü sporcusu Firdevs Damla Taner, minikler 100 metre yarışmasında 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Kastamonu Candaroğulları Spor Kulübü sporcusu Faruk Gürler Minikler 100 metre yarışmasında gümüş madalya kazanan diğer sporcu oldu. Kastamonu Şampiyonlar Spor Kulübü sporcusu Ömer Elhidir ise gençler gülle atma kategorisinde 4’üncü olarak bronz madalya kazandı.
Kastamonu olarak elde edilen derecelerin önemine değinen Kafile Başkanı Dr. Engin Kaya, “İlimizde özel gençlerimize imkanlar sunarak spor dünyasında yer almalarını sağlayacağız. İnanıyorum ki ilimizden çok başarılı sporcular çıkacaktır. Yarışmalara katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Velilerimize, kulüp yöneticilerine ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin