Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Kastamonu’nun Taşköprü ve Seydiler ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, rüzgar sebebiyle ağaçların dalları kırıldı.
Meteoroloji’nin ’sarı’ kodlu tahminde bulunduğu Kastamonu’da kuvvetli sağanak etkili oldu. Taşköprü ve Seydiler ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle iki ilçede yollarda su birikintileri oluştu. Yer yer yolların adeta göle döndüğü ilçelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanak ile birlikte etkili olan rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaç dalları ise kırılarak yollara düştü.
Yaklaşık 1 saat etkili olan sağanağın ardından belediye ekipleri, hasar tespit çalışması başlatarak su tahliyesi çalışması yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu İğdir köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eray G. idaresindeki74 BB 001 plakalı araba ile Mehmet B. idaresindeki 06 MESKEN 1034 plakalı araba kavşakta çarpıştı. Kazada şoförler ile Eray G. idaresindeki araçta bulunan Fatih Y. ve Mehmet Alper K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin