Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Kastamonu’nun Taşköprü ve Seydiler ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, rüzgar sebebiyle ağaçların dalları kırıldı.
Meteoroloji’nin ’sarı’ kodlu tahminde bulunduğu Kastamonu’da kuvvetli sağanak etkili oldu. Taşköprü ve Seydiler ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle iki ilçede yollarda su birikintileri oluştu. Yer yer yolların adeta göle döndüğü ilçelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanak ile birlikte etkili olan rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaç dalları ise kırılarak yollara düştü.
Yaklaşık 1 saat etkili olan sağanağın ardından belediye ekipleri, hasar tespit çalışması başlatarak su tahliyesi çalışması yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Temmuz, 2025 14:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 15 Temmuz Programı Belli Oldu

Karabük’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma programları yarın başlıyor.

Üç gün sürecek olan programlar, şehit kabir ziyaretleriyle başlayacak. Ardından konferanslar ve sergilerle devam edecek.

Şehitler Anılacak

Etkinliklerin ilk günü olan 13 Temmuz Pazar günü, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği ziyaret edilecek. Ardından Şehit Metin Arslan ve Şehit Barış Efe’nin kabirleri başında dualar okunarak, ziyaretler sona erecek.

Konferans ve Sergi Açılışı

14 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00’te Karabük Valiliği’nde “Zaferin Adı Türkiye” konulu bir konferans düzenlenecek. Aynı gün saat 13.30’da ise Karabük Valiliği 3 Nisan Konferans Salonu’nda 15 Temmuz temalı fotoğraf ve resim sergisi açılacak.

15 Temmuz'da Anma Programı Düzenlenecek

15 Temmuz Salı günü etkinlikler Çamlık Camii’nde düzenlenecek Mevlid-i Şerif programıyla devam edecek. Aynı gün saat 16.00’da Kemal Güneş Caddesi’nde kan bağışı etkinliği gerçekleştirilecek.
Günün son programı ise saat 20.00’de Kemal Güneş Caddesi’nde yapılacak olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı” olacak. Vatandaşların yoğun katılım göstermesi beklenen etkinlikte şehitler anılacak, birlik ve beraberlik vurgusu yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin